Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Американські рецепти бутербродів з арахісовим маслом

Арахісове масло - культовий американський продукт, який їдять в основному на сніданок і не лише. У США люблять їсти арахісову пасту просто ложкою з банки, або ж робити бутерброди. Американці придумали незвичайні і в той же час дуже апетитні рецепти.

Бутерброд з арахісовою пастою і джемом

Найпростіший і найулюбленіший американцями сендвіч з арахісовою пастою, американці називають коротко, - pb&j. Вважається, що його рецепт був уперше опублікований в 1901 році і відтоді користується неймовірною популярністю. Для його приготування знадобляться дві скибочки білого хліба, арахісова паста і джем (у оригінальному рецепті використовувався виноградний). На перший шматок хліба треба щедро намазати пасту, а на другій - джем і з'єднати їх разом.

 

арахисовое масло и паста из США купить в Киеве и Украине

 

Якісне арахісове масло купити в Києві за доступною ціною.

Бутерброд з арахісовою пастою і бананом

Якщо вірити легенді, саме цей варіант сендвіча з арахісовою пастою обожнював Елвіс Преслі. Приготувати його також нескладно: треба знову ж таки узяти два шматки хліба, змастити один з них арахісовою пастою, а на другий покласти розім'ятий банан (чи нарізаний кружечками), а потім з'єднати і обсмажити до золотистого кольору на сковороді або ж використати ростер. Крім того, говорять, що іноді Елвіс любив додати в цей сендвіч обсмажений бекон.

Бутерброд з арахісовою пастою і сиром чеддер

Рецепт дуже простий: намазати арахісову пасту на шматок білого хліба і покласти згори шматок сиру (чи натерти його на великій терці).

Бутерброд з арахісовою пастою і кільцями цибулі

На шар арахісової пасти кладуться кільця білої або червоної цибулі. До речі, саме цей сендвіч обожнював Ернест Хемінгуей

Бутерброд з арахісовим маслом, чорничним джемом та беконом

Подейкують, що цей сендвіч також любив Елвіс Преслі. Щоразу, будучи проїздом у Денвері, Елвіс замовляв для себе та своєї компанії 22 бутерброда з арахісовою пастою, чорничним джемом та беконом, ящик шампанського та Perrier. Цей сендвіч був не зовсім звичайним: для його приготування використовували цілий батон італійського хліба, величезна кількість джему та арахісової пасти та обсмаженого бекону. Сендвіч обов'язково злегка обсмажувався на грилі.

Купити арахісове масло із США в Києві за доступними цінами. Замовити американську арахісову пасту в Україні із швидкою доставкою.



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста