Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Цікаві факти про властивості арахісової пасти

Ми наведемо кілька цікавих і незвичайних фактів про властивості арахісової пасти.

1. Мікробіологи з Лінчепінгського університету в Швеції виявили у арахісі речовину, яка має потужну протитуберкульозну дію. Перші випробування нового препарату лікарі провели в Ефіопії і встановили, що ліки з арахісу ні в чому не поступаються за ефективністю найсильнішим антибіотикам в боротьбі з туберкульозом.

 

арахисовое масло и паста из США купить в Киеве и Украине

 

2. Традиційно, арахісову пасту їдять з виноградним джемом. Арахісове масло використовується для приготування печива, арахісового соусу або додається до ризотто та соусів-діпів, щоб додати їм горіхового смаку. Але найчастіше її просто мажуть на тост або бутерброд. Найпопулярнішими в США є бутерброди з джемом та арахісовою пастою. Історично єдиним правильним варіантом бутерброда є поєднання арахісового масла та виноградного джему. І ця тема часто використовується навіть у рекламі з посиланням на дитячі спогади. Однак серед гурманів можуть бути різні думки. Як і в питанні про те, що краще: smooth масло або crunchy з кусочками горіхів.

3. За статистикою, виробництво арахісового масла з'їдає половину врожаю арахісу в США. У наш час майже половина врожаю арахісу в Америці йде на приготування арахісової пасти. Тому не дивно, що березень в Америці визнаний "місяцем арахісового масла. В Нью-Йорку на днях у одній з галерей відзначили цей факт трьома днями виставки і роздачею баночок з арахісовим маслом, а Асоціація шанувальників арахісової пасти буде особливо активно пропагувати його вживання.

4. Як виявили в ході своїх досліджень вчені, ресвератрол, який міститься в арахісовому маслі, є ефективним засобом у боротьбі з надмірною вагою. (Ресвератрол - це природний фітоалексин, виділяється деякими рослинами як захисна реакція проти паразитів. У експериментах з мишами та щурами були виявлені протиракові, протизапальні, знижуючі рівень цукру в крові, хелатуючі та інші позитивні ефекти ресвератролу.)

5. За офіційною позицією ВООЗ, його вживання корисне для здоров'я. Арахісова паста стала основним продуктом, який ВООЗ рекомендує вживати при недостатності харчування. Крім того, арахіс багатий антиоксидантами та речовинами, що підвищують згортання крові. А масло арахісу містить у своєму складі велику кількість легкоусвоюваних жирів, необхідних для людського організму, амінокислот, вітамінів (А, Е, B1, В2, B3, B4, B5, B8, B9), макро- та мікроелементів (калій, магній, кальцій, фосфор, залізо, цинк, мідь, йод, кобальт та ін.).



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста