Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Dunkin’ Donuts: факти, про які ви навряд чи знали

Чи знаєте ви, що в Dunkin можна щодня замовляти новий напій протягом майже 70 років? У Dunkin' є 25 000 способів замовити каву – круто, правда? З більш ніж 12 500 ресторанами по всьому світу у 46 країнах, у тому числі понад 9 000 ресторанів у США, ви знайдете безліч цікавих фактів про культовий американський бренд, які ви, можливо, не знали.

1. Перший ресторан Dunkin' Donuts все ще працює: коли засновник Вільям Розенберг відкрив свій перший магазин кави та пончиків у Квінсі, штат Массачусетс, у 1948 році, він спочатку називався Open Kettle і пропонував каву, випічку та сендвічі. Через два роки компанія Dunkin' Donuts офіційно народилася, і ходять чутки, що назву придумав головний архітектор, натхненний ідеєю макати пончики в каві. Через чотири роки Розенберг відкрив уже п'ять закладів. Оригінальний Dunkin' Donuts досі стоїть у Квінсі і був відновлений до слави 1950-х років у ретро-дизайні.

2. Dunkin' Donuts продає мільярди чашок кави щороку: компанія продає близько 60 чашок кави кожну секунду. Це відповідає приблизно 2 мільярдам чашок кави, проданих по всьому світу у 2017 році.

3. Якість кави контролюється експертами з кави: в середньому на приготування 1 фунта кави Dunkin Donuts йде 2000 кавових зерен. Експерти з кави Dunkin' Donuts дегустують у середньому 200 чашок кави на день, щоб гарантувати, що клієнтам поставляється смачна кава.

4. В Іспанії Dunkin' Donuts називається Dunkin' Coffee: хоча назва інша, в іспанських ресторанах, як і раніше, продаються пончики (у тому числі деякі класичні напої, такі як Boston Kreme) та аналогічні основні напої, такі як латте, кава темного обсмажування та холодний напій.

5. MUNCHKINS®: Dunkin' почала продавати вирізані серединки пончиків в 1973 як цікавий спосіб використовувати тісто знову. Сьогодні компанія продає близько 1 мільярда ласощів MUNCHKINS® на рік у всьому світі.

6. У кожній країні є свої пончики: Dunkin' Donuts виробляє спеціальні пончики, що відображають місцеву кухню та культуру країн, де вона працює. Деякі з цих міжнародних пончиків можуть бути дуже унікальними. У Сінгапурі ви можете купити пончики з сиром васабі та сиром з морських водоростей, у деяких азіатських країнах – пончики моті, а в Китаї – пончики із сушеною свининою та водоростями.

7. Пончики для королівського весілля: Щоб відсвяткувати королівське весілля у 2011 та 2018 роках, Dunkin' Donuts запропонувала обмежену серію Royal Love Donuts.

8. Dunkin' пропонує своїм спільнотам більше, ніж просто каву: Joy in Childhood Foundation (раніше відомий як Dunkin' Donuts & Baskin-Robbins Community Foundation) глибоко вкоренився у спільнотах по всій країні і пожертвував понад 16 мільйонів доларів сотням національних та місцевих благодійних організацій, щоб подарувати радість дітям, які борються з голодом чи хворобою.

9. Ви можете отримати винагороду за те, що ви є постійним клієнтом Dunkin': це називається DD Perks® Rewards! Учасники Dunkin' Donuts DD Perks Rewards одержують п'ять балів за кожен витрачений долар, а кожні 200 балів — бонусний купон на безкоштовний напій. Учасники DD Perks Rewards також отримують купон на безкоштовний напій будь-якого розміру під час реєстрації у програмі та у свій день народження.

10. Dunkin' уклала партнерську угоду з американським спортивним брендом Saucony, щоб фанати могли буквально бігати на Dunkin': У березні 2018 року, якраз до сезону марафонів, Dunkin' Donuts уклала партнерську угоду з Saucony, щоб підтримати бостонців у бігу, представивши обмежену серію Saucony X Dunkin' Kinvara 9.

Культову американську каву Dunkin' Donuts можна купити в Україні за доступними цінами.

 



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста