Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Гострі соуси Blair's Sauces - екстремальна гострота та відмінний смак в одній пляшці

Blair's Sauces and Snacks – американська компанія з Нью-Джерсі з виробництва екстремально-гострих соусів, заснована у 1989 році.

Блер Лазар, засновник Blair's Sauces and Snacks, представив "Death Sauce" у 1989 році, працюючи в барі на березі Джерсі. Він почав розливати і поширювати цей «Original Death Sauce», а потім була повна лінійка дуже гострих соусів ("After Death", "Mega Death", "Sudden Death"). Блер Лазар з'являвся на телеканалах FoodTV Unwrapped, History Channel, Discovery Channel, QVC Japan, журналі Rolling Stone, The Wall Street Journal, Daily News, New York Post та багатьох інших.

Blair's виготовляє безліч гострих соусів під торговою маркою Death Sauce. Соуси варіюються від помірніших за гостротою Sweet Death до екстремально-гострих Ultra Death Sauce. У гостріші соуси доданий екстракт перцю. Гострі соуси Blair's можна купити у нашому магазині зі швидкою доставкою по всій Україні.

 

самые острые соусы из США купить в Киеве и Украине

 

Колекція Blair's Reserve включає відзначені нагородами обмежені серії, ручної роботи, підписані та пронумеровані пляшки. Кожне видання Reserve означає знаменну подію або досвід. Ця серія виникла на початку 1990-х, коли Лазар працював барменом на березі Джерсі. Відвідувачі, які бажали залишитися після закриття о 2-й годині ночі, наважилися спробувати "Blair's Wings of Death", виготовлені з оригінального смертоносного соусу Блера. Будь-хто, хто вижив, міг залишатися там стільки, скільки захотів. Інші резервні соуси включають "Caldera," "Blair's Holiday Reserve," "Blair's Halloween Reserve," and "The Firecracker 500 Reserve.". Багато з резервних соусів повністю розпродані і показані в сховищі Блера. Відомо, що колекціонери перепродують свої резервні пляшки за надзвичайно високі суми, згідно з веб-сайтом Блера з посиланням: «Нам повідомили, що нещодавно (кінець 2004 року) пляшку було продано за 5450 доларів (продано в рамках приватного продажу покупцю в Європі).

Гострота найпопулярнішого соусу Блера, "Blair's 16 Million Reserve", становить 16 мільйонів одиниць Сковілла (для порівняння, Табаско - це від 2500 до 5000 одиниць Сковілла). Він містить лише кристали капсаїцину і є найгострішим соусом на основі капсаїцину. Було вироблено всього 999 пляшок «Blair's 16 Million Reserve», кожну з яких підписано та пронумеровано засновником фірми, і всі вони були продані. Цей соус був занесений до Книги рекордів Гіннеса як найпопулярніший продукт на ринку. 

Blair's також виробляє картопляні чіпси, приготовлені в казані, різних смаків та рівнів гостроти. Блер додав свою суху спецію "Death Rain" у картопляні чіпси. Чіпси Blair's Death Rain Habanero Chips є найпопулярнішим типом і описуються як "XXX hot" або, останнім часом, "OMG hot". Чіпси випускаються зі смаками Халапеньо Чеддер, Чіпотле та Крильця Баффало. У 2013 Блер випустив чіпси нового смаку «Джолокія Пеппер». Вони мають рівень гостроти WTF.

Популярні гострі соуси Blair's можна замовити в Україні.



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста