Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Гострі соуси Hellfire - дуже гаряче і незабутньо смачно

Компанія Hellfire Hot Sauce Inc. була заснована в 2009 році Діаною та Мерлом у штаті Вісконсін. Компанія почала ділитися своєю любов'ю до свіжого чилі, який вони вирощували, з рештою світу. Основна увага приділялася створенню натуральних соусів, які мають бути справді екстремально-гострими і, звичайно ж, смачними. Мерл вирощує гострий перець понад тридцять років, з таким досвідом йому вдається поєднувати смаки, гостроту та аромати та робити унікальні соуси. Девіз Hellfire: "Запалюємо світ за допомогою смаку по одній пляшці за раз!"

Для того, щоб соуси були повністю натуральними, американський бренд використовує лише органічний перець і майже не додадає сіль у соуси. Журнал Men's Fitness Magazine відзначив соуси Hellfire як одні з найкорисніших для здоров'я гострих соусів на ринку. Засновники компанії також зробили крок вперед, створивши соуси з використанням різних інгредієнтів, включаючи манго, ананаси, папайю, кавун, кактус опунції, мандарини, персики, груші, яблука, ванільні боби, шоколад, імбир, буряк, томатило, сушені червоний тайський каррі.

У деякі соуси додані лікери, такі як карибський пряний ром, віскі з корицею та бурбон. Hellfire також представляє лінійку спецій від м'яких до XXX гострих, включаючи порошки чилі Hatch, Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion та Carolina Reaper.

самые острые соусы из США купить в Киеве и Украине

 

Багатий асортимент гострих соусів Hellfire представлений у нашому магазині в Україні.

Мерл і Діана вирощували інгредієнти та готували найсмачніші гострі соуси для друзів, сім'ї, колег протягом багатьох років ще до заснування компанії. Бренд Hellfire Hot Sauce був заснований з наміром поділитися з рештою світу природним теплом та ароматами, якими вони насолоджувалися багато років!

Вони знали, що іншим також сподобалися їхні соуси після того, як виграли бажану нагороду Lenny у 2010 році в категорії продуктів року. Потім пара отримала безліч нагород від різних фестивалів із гострих соусів. Включаючи NYC Hot Sauce Expo, Scovie Awards, The Fiery Food Challenge, World Hot Sauce Awards, Фестиваль гострого соусу в Луїзіані, Фестиваль гострого соусу Cajun, Фестиваль гострого соусу в Х'юстоні, The International Flavor Awards, The Hot Peppers Awards. Вони також були представлені в журналах Maxim, Bon Appetit Magazine, Men's Fitness Magazine, The Today Show, Chile Pepper Magazine, The Cooking Channel, The List, The Thrillist, Tailgater.

Ще однією пристрастю в Hellfire було поєднання гострого соусу з мистецтвом. Будучи колекціонерами, Мерл та Діана мали намір створювати найкрутіші у світі колекційні предмети з гострим соусом. Починаючи з 2009 року за участю місцевого художника Стіва Бетсона та у 2011 році за участю всесвітньо відомого художника та скульптора Дена Нортона. Флакони Hellfire Collectible Art стали всесвітньо відомими та збираються на 5 континентах. Вони створюють художню пляшку та соус «Halloween Hell» щороку з 2009 року, а також щорічну художню пляшку «Prestige» та спеціальні пляшки для різних національних гострих соусів та художніх шоу. Ці пляшки з нетерпінням чекають на справжніх колекціонерів, вони розпродаються через кілька хвилин після випуску і мають великий попит.

Hellfire також об'єдналася з надзвичайно талановитим художником-графіком Бадді Сайпеком для створення найкрутіших етикеток, плакатів, футболок, банерів та веб-сайтів.

І соуси, і колекційні пляшки отримали фантастичні відгуки критиків та покупців у всьому світі. Гострі соуси Hellfire нині широко поширені у США, а й у Канаді, Швейцарії, Європі та Австралії. У Hellfire Діана та Мерл відчувають, що вони тільки почали свій шлях, і планують продовжувати виводити гарячі соуси та колекційні предмети Artisan на новий рівень.

Культові гострі соуси Hellfire можна купити у нашому інтернет-магазині зі швидкою доставкою по всій Україні.



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста