Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Найгостріші соуси з США

Американці дуже люблять гострі страви. Це має бути ароматне барбекю з гострим соусом, навіть можна сказати, не з гострим, а з екстремально-гострим соусом. В Україні звикли, що гострий соус – це Tabasco, але це не так. Вважається, що найгостріший соус з лінійки Tabasco – це Habanero, який має гостроту у 5000-7000 сковліей. Але в США існує величезний асортимент гострих соусів, одна крапля якого може просто "спопелити". Купити дуже гострий соус із США в Україні за доступними цінами. У нашому магазині sweetsweethome.com.ua у Києві представлені екстремально-гострі соуси з США. Один з найгостріших соусів – це лінійка Da'Bomb. Ці соуси обсягом всього 112 мл можуть перевернути Ваш світ на виворіт. Гострота – 321,900 сковілей. Соуси Da'Bomb йдуть на основі перцю хабанеро, спецій та фруктових соків. Менш гострі, ніж Da'Bomb – це лінійка соусів Pain Is Good. Наприклад, Pain Is Good Habanero має гостроту 9,410 сковілей - трохи більше, ніж Табаско Хабанеро. Xtreme Hot Sauce – 7,540 сковілей, склад на основі перцю хабанеро та спецій. Купити найгостріший соус у Києві. Гострий Соус Raw Heat Vintage 69 – насичений бленд гострого перцю хабанеро та чіпотле, також додасть помітної гостроти Вашим стравам.

Взагалі, культура гострої їжі всіляко розвивається і знаходить нові форми на кшталт гострих солодощів та екстремально-гострих соусів. При цьому гострі страви, які стають такими за рахунок додавання до них пекучого перцю, викликає прямо протилежні реакції у різних людей. Деякі люблять гостру їжу і не визнають жодної альтернативи, інші не переносять навіть легку гостроту і намагаються мінімізувати споживання перцю. Крім того, активні речовини перцю діють на всі людські організми однаково.

Чому ж так багато людей люблять гострі соуси?

Капсаїцин - речовина, що забезпечує гострий смак і дратівливу дію пекучого перцю. Саме вона робить особливу дію на рецептори, коли ви червонієте і не можете зітхнути. Така потужна стимуляція може здатися небезпечною, проте вона не шкідливіша за той ефект, який справляє м'ята або ментол, тільки замість холоду ви відчуваєте тепло.

Купити гострий соус у Києві швидко та легко!

Сам собою пекучий перець є природним термогеніком - він підвищує температуру тіла. Тому більше любителів гострого живе у спекотному кліматі — так зовнішнє та внутрішнє середовище більше відповідають одне одному. Крім того, пекучий перець провокує вироблення ендорфінів, які відповідають за настрій та відчуття щастя.

За статистикою, чоловіки більше й частіше купують гострі соуси, якими потім заправляють сніданок, обід та вечерю.
Чоловіки з рівнем тестостерону вище середнього частіше люблять гостру їжу, йдеться у французькому дослідженні.

Всі найгостріші соуси, прянощі та спеції самі по собі є афродизіаками, тобто речовинами, що стимулюють статевий потяг. Недарма Камасутра була написана в Індії, країні з найгострішою кухнею.

Китайські фахівці вивчили медичні картки 485 тис. своїх співгромадян. Виявилося, що любителі гострого (включаючи тих, хто мав від цього проблеми зі шлунком) загалом мають набагато менший ризик передчасної смерті, ніж решта.

Якщо бути точнішими, то ті, хто майже кожен день їсть гостру їжу, мають на 14% більший шанс дожити до глибокої старості. Вони мають менше шансів померти від раку, серцевих або респіраторних захворювань. Про цю наукову роботу докладно розповідають на сайті Гарварду. А ось історія з цієї теми від CNN.

І ще раз згадаємо про капсаїцин, про який ми вже говорили вище. Є дані, що він допомагає спалювати жир, а фахівці з китайської народної медицини стверджують, що перець допомагає боротися з інфекціями, стимулює роботу нирок, легенів та серця.

Гострі соуси - найкращий додаток до вашої улюбленої їжі. Адже гострі соуси якнайкраще розкривають смак їжі і додають той незабутній аромат, і що дуже практично - потрібно всього кілька крапель соусу, щоб досягти потрібного смакового ефекту.

Наш магазин Sweetsweethome.com.ua у Києві весь час поповнюватиме свій асортимент різними брендами гострих та екстремально-гострих соусів. Ви завжди можете зателефонувати та купити гострий соус з швидкою доставкою або, якщо в даний момент немає в наявності вашого улюбленого соусу – ми обов'язково дамо вам знати, коли він з'явиться.

 

самые острые соусы из США купить в Киеве и Украине
 


Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста