Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Spicin Foods: гострі соуси Pain Is Good та Da’Bomb

Spicin Foods – виробник спеціалізованих продуктів харчування, що базується в Канзас-Сіті, штат Канзас. Компанія Spicin Foods, раніше відома як Original Juan Specialty Foods, продовжує традицію Original Juan з виробництва високоякісних соусів, сальси та сумішей для напоїв.

Понад 20 років ми є провідним виробником соусів. Наші відзначені нагородами соуси можна знайти в продуктових магазинах, ресторанах, і ви, ймовірно, навіть можете знайти пляшку або дві наших соусів у своїй кухонній шафці.

Популярні гострі соуси Pain Is Good можна купити у нашому магазині в Україні за доступними цінами.

Наше виробниче підприємство площею 60 000 квадратних футів, сертифіковане FDA, BRC та HACCP, оснащене найсучаснішим обладнанням. Крім того, у нашій команді працюють одні з найкращих фахівців із виробництва соусів. На нашому підприємстві виробляється понад 1500 унікальних продуктів.

 

самые острые соусы из США купить в Киеве и Украине

 

Наші власні торгові марки включають гострі соуси Pain Is Good, Da'Bomb, American Stockyard, Kettlewood Combustion Co. та Fiesta Juan. Spicin Foods / Original Juan отримав понад 200 національних та міжнародних нагород.

Інновації та чесність є основою всього, що ми робимо. Ми віримо в необхідність інвестування у високоякісні інгредієнти, сучасне обладнання та кваліфікованих та знаючих людей. Це дозволило нам виростити нашу компанію із площі 5000 кв. футів до сучасного об'єкту площею 60 000 кв. футів. Ось чому ми продовжуємо рости з кожним роком. Ось чому лідери сфери громадського харчування, роздрібної торгівлі та спеціалізованої харчової промисловості звертаються до нас для виробництва своєї продукції.

Екстремально-гострі соуси Da’Bomb представлені у нашому інтернет-магазині в Україні.

1999 - Джо Поло та його ділові партнери створюють компанію Original Juan Specialty Foods і починають виробництво. Їхні об'єкти включають будівлю площею 17 000 квадратних футів - колишній автосалон та механічний цех. Вони починають виробництво соусів та сальси невеликими партіями та швидко завойовують репутацію в індустрії спеціалізованих продуктів харчування, створюючи смачні та унікальні соуси, сальси та делікатеси.

2002 рік – компанія Original Juan переміщає свою штаб-квартиру та виробничі потужності на склад площею 60 000 квадратних футів на Південно-Західному бульварі. Він включає фірмовий аутлет і сувенірний магазин, відкритий для публіки. Вони мають 13 брендів, і вони виробляють понад 150 унікальних фірмових продуктів харчування для власних виробничих ліній. «Така різноманітність – наша конкурентна перевага», – каже Поло. «Ми спритні та швидкі, – додає він. Компанія продовжує отримувати нагороди та визнання за управління своїм бізнесом, участь спільноти та високоякісні продукти.

2009 рік - Original Juan Specialty Foods витримує економічний спад, приділяючи особливу увагу розвитку бізнесу за рахунок спільної упаковки та партнерських відносин із приватними торговими марками. Команда тестових кухонь Original Juan створює та масштабує рецепти для партнерів у сфері громадського харчування, роздрібної торгівлі та дистриб'юторів. Компанія продовжує зростати та заробляє репутацію виробника високоякісних соусів для невеликих та великих спеціалізованих харчових компаній.

2018 - Original Juan придбаний Скоттом Морсом і перейменований на Spicin Foods. Морс – досвідчений власник бізнесу та має великі плани на компанію. Морс каже: «Джо і Крістін Поло побудували відмінний бізнес із групою талановитих відданих справі співробітників. Для мене велика честь мати можливість придбати Original Juan і я планую інвестувати додатковий капітал у компанію, щоб пропонувати додаткові продукти та підтримувати потенціал майбутнього зростання, ніколи не забуваючи, що секрет успіху криється в унікальному смаку та високій якості гострих соусів, які ми виробляємо.



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста