Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Справжні мексиканські соуси та де їх купити в Україні

Основу більшості страв мексиканської кухні складають різноманітні соуси. Справжні соуси Мексики завжди гострі та ароматні, і саме вони найчастіше складають ту неповторну «родзинку», яка притаманна національній кухні цього народу. Мексиканські соуси роблять перехід між м'ясом, овочами та кукурудзою, яку варто виділити окремо, більш плавним та гармонійним.

Соус Сальса

Це ароматний і гострий соус, що яскраво передає мексиканський темперамент. Крім помідорів та гострого перцю до його складу входять цибуля, селера, сік лайма і, за бажанням, м'ята, кінза та петрушка. Секрет унікальності соусу полягає у подрібненні всіх складових.
Мексиканський соус Сальса можна придбати на нашому сайті sweetsweethome.com.ua. Оригінальні мексиканські соуси доставляємо по всій Україні.

 

самые острые соусы из США купить в Киеве и Украине

 

Соус Гуакамоле

Це соус на основі авокадо. Він має яскраво зелений колір і подається до мексиканських коржів, чіпсів, але може використовуватися і як самостійна страва, як салат. Саме авокадо перетирається в пюре, інші інгредієнти додаються в соус в дрібно покришеному вигляді. Додається до нього майже те саме, що й у сальсу.

Соус Піко-де-Гальо

У перекладі назва звучить як «крик півня». Звідки пішла ця назва і чому мексиканці назвали цей чудовий соус саме так, досі невідомо. До нього вже всі так звикли, що про це забули, адже головне – це неповторний смак! Інгридієнти для цього соусу підбираються, виходячи з фарбування, і відповідають кольорам мексиканського прапора. Зелений колір – це зелений перець, червоний – звичайно ж, помідори, а білий – цибуля. Додатковими інгредієнтами є лимон, огірок, авокадо та лімети. Жодної термічної обробки складові соусу не піддаються. Соус Піко-де-Гальйо подається практично з будь-якою стравою традиційної національної кухні Мексики.

Нагадаємо, що мексиканські соуси славляться своєю гостротою та неповторним смаком. Одним із знаменитих та споживаних соусів у всьому світі, це соус Cholula (Чолула). Це ім'я найстарішого населеного міста у Центральній Америці. Чолула - 2.5 тисячолітнє місто в Мексиці і відоме своїми 365 церквами. Термін Чолула походить зі староіспанського слова "Chollollan", що означає "місце відступу". Гострота мексиканських соусів Cholula приблизно 1000 сковілей, що відповідає зеленому Табаско. Мексиканський соус можна купити у Києві за доступними цінами. Гострі мексиканські соуси доступні в Україні.



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста