Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Історія появи арахісової пасти - продукту №1 в США

Колись, президент США Джеймс Абрам Гарфілд сказав одну точну цитату: "Людина не може жити на одному хлібі, в неї також повинна бути арахісова паста". Цей простий продукт з незвичайним смаком завоював серце кожного першого американця, який готовий їсти арахісову пасту кілька разів на день, просто мажучи її на хліб або додавши до улюблених страв. 

 

арахисовое масло и паста из США купить в Киеве и Украине

 

Сучасний аналог арахісової пасти виник завдяки зусиллям одного канадця та трьох американців. У 1884 році Марцеллус Гілмор Едсон з Монреаля запатентував виробництво ніжного арахісового масла між двома розігрітими поверхнями. Пізніше, у 1895 році, Джон Гарві Келлог (той самий творець кукурудзяних пластівців) отримав патент на виробництво арахісової пасти з непрожареного арахісу як джерела протеїну для людей, що залишилися без зубів. Джон Келлог вирішив, що пастоподібний продукт стане чудовою заміною м'яса для людей, які не можуть їсти м'ясні продукти через неможливість їх пережувати або через індивідуальну непереносимість, а також для вегетаріанців для підтримки необхідного рівня білка та вітамінів, якими так багатий арахіс. Арахісова паста з США тепер доступна і в Україні. Передбачалося використовувати арахісову пасту також як альтернативу сиру та яйцям. У 1903 році Доктор Амброз Строб з штату Міссурі запатентував вже спеціальний пристрій для приготування арахісової пасти. Через майже 20 років, у 1922 році, хімік Джозеф Розенфілд винахідливо приготував ніжну арахісову пасту з додаванням гідрогенізованої олії. А в 1928 році він продав свою ліцензію компанії Peter Pan Peanut Butter, яка в 1932 році почала масове виробництво арахісової пасти.

В Україні можна купити великий асортимент американської арахісової пасти з швидкою доставкою. Зараз США є основним експортером арахісової пасти, виробництво якої становить половину урожаю арахісу по всій країні. Конкуренцію Сполученим Штатам у виробництві арахісової пасти можуть скласти лише Аргентина та Чилі. Купити арахісову пасту з США у Києві за доступними цінами. Американську арахісову пасту можна замовити у Києві на нашому сайті sweetsweethome.com.ua.



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста