Продукти з США та товари для дому

(095)709-27-87





Собаки теж люблять арахісове масло

Виявляється, що собаки теж люблять арахісове масло. Скористатися цією слабкістю вирішив американський фотограф Грег Мюррей. Дівчина створила серію зворушливих портретів, в яких відобразила собачі емоції під час споживання улюбленої ласощі.

 

арахисовое масло и паста из США купить в Киеве и Украине

 

Фотопроект отримав назву "В ім'я любові до арахісової пасти". У зйомках вже взяли участь більше 50 породистих собак і метисів: від маленьких чихуахуа і шпіців до гігантських мастифів, ротвейлерів і німецьких вівчарок.

Ґрег Мюррей планує залучити до свого фотопроекту ще 80 чотирилапих моделей і потім опублікувати книгу з найкращими фотографіями. Для збору коштів на видання книги Мюррей запустила краудфандингову кампанію на Kickstarter, де їй вже пожертвували більше ніж 3,5 тисяч доларів.

Фотограф розповідає, що ідея годувати собаку арахісовим маслом під час фотосесії прийшла їй в голову, коли вона намагалась зняти свого власного пса. Неаполітанський мастиф на прізвисько Бейлі ставився до зйомок досить прохолодно, а знімки виходили нудними. Але це лише до тих пір, поки собака не отримала ложку арахісового масла.

За словами Ґрег, реакція собак на арахіс дуже виразна: очі закочуються в блаженстві, а рот розтягується в широкому посмішці. Язик же робить справжні акробатичні трюки, щоб зібрати ласощі до останньої крихти.

Фотосесія у Грег Мюррея зазвичай триває 15-20 хвилин. За цей час дівчина встигає зробити до 200 знімків, а собаки - з'їсти пару ложок арахісової пасти. Грег попереджає, що собакам не слід давати більше 2-3 чайних ложок цього продукту, а арахісове масло з ксилітом може отруїти тварину. Для своїх фотомоделей Мюррей використовує тільки високоякісне органічне арахісове масло.

Фотограф каже, що її головною метою стало показати людям, наскільки милі та смішні можуть бути собаки. Мюррей вважає, що сміх і бажання завести свого власного пса - це найкраще, що вона може дати людям.

Арахісове масло з США можна купити в Києві за доступними цінами з швидкою доставкою по всій Україні.



Купить предметы декора и интерьера, подарки к праздникам, на Новый Год, на день рожденья, любимым, на свадьбу, в Украине: в Киеве, Харькове, Одессе, Днепре, Николаеве, Запорожье, Львове. Купить продукты питания из сша, острые и барбекю соусы, арахисовое масло и пасту кондитерские изделия, сладости, в Кременчуге, Кривом Роге, Мариуполе, Виннице, Херсоне, Полтаве, Чернигове, Черкассах, Житомире, Сумах, Хмельницком, Черновцах, Ровно, Кропивницком, Тернополе, Ужгороде


© Sweet Sweet Home 2024







Ваша корзина - пуста